Suporter Club UTA organizează dezbaterea publică despre viitorul echipei fanion la ora la care: „FC Marțian Giovanni joacă la Satu Mare”

0
143

scuÎn urmă cu o săptămână, Sala „Ferdinand” din incinta Primăriei a fost gazda mesei rotunde la care au luat parte autorități locale, șefi ai instituțiilor publice și vechile glorii ale „Bătrânei Doamne”. Au fost discuții constructive despre ceea ce ar urma să se întâmple cu echipa emblemă a orașului, care nu se mai identifică cu cea patronată de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti. „Considerăm de bun augur faptul că s-au formulat unele intenţii  pozitive pentru viitorul fotbalului arădean cum ar fi centrul regional pentru copii şi juniori, academia de fotbal Iosif Petschovsky sau mo­dernizarea stadionului Francisc Neuman”, a fost pe scurt concluzia organismului fanilor, care, pe de altă parte, cu acea ocazie au aflat oficial că proiectul .„UTA Bătrâna Doamnă” e sprijinit inclusiv de primarul Gheorghe Falcă
Sâmbătă, Suporter Club UTA trece la pasul următor prin organizarea unei întâlniri publice. „Invităm orice persoană interesată de viitorul UTA-ei să participe la o întâlnire publică în data de 1 Martie 2014, ora 12, sala mică a Casei Sindicatelor. Invitaţia noastră este deschisă oricărui utist, indiferent de opinia sa privind viitorul UTA-ei. În limitele unei durate şi desfăşurări decente a discuţiei vom încerca să asigurăm tuturor celor doritori posibilitatea de a-şi exprima opinia. Ne-ar bucura o prezenţă cât mai largă la această întâlnire, inclusiv din partea reprezentanţilor mediului de afa­ceri, societăţii civile, partidelor politice sau oricărei alte forme asociative. La întâlnire va fi prezent şi Alexandru Meszar, coordonatorul singurului proiect adus oficial la cunoştinţa membrilor Suporter Club UTA, însă dezbaterea va avea un cadru mai larg, în care sperăm să lămurim toate aspectele care au stârnit în ultimele zile discuţii între utişti în mod direct sau pe internet”, mai transmite SCU.
Întâlnirea, sau cel puțin prima parte a ei, se suprapune cu repriza secundă a confruntării de la Satu Mare, acolo unde evoluează FC UTA SA, lăsată fără drepturi federative de SCU în urma votului din Adunarea Generală de pe 26 ianuarie. „Chiar nu știm ce se întâmplă important la Satu Mare sâmbătă. Dacă vă referiți la un meci de fotbal, nu ne interesează deloc rezultatele celor de la FC Marțian Giovanni. Viitorul UTA-ei este altul, iar întâlnirea publică de la Sindicate este singura care contează ca eveniment sâmbătă pentru suporterii echipei. Sau cel puțin pentru marea lor parte. Așteptăm cât mai multă lume acolo, însă dacă sunt oameni care vor să meargă la Satu Mare nu putem împiedica pe nimeni să o facă. Trăim în democrație, fiecare e liber să decidă pentru el”, spune Dan Proca, președintele SCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.