Sectorul galeriei utiste nu a fost prea populat duminică dimineață, la disputa cu Snagovul, iar una dintre cauze ar fi excursia unor fani la București, la derby-ul de Liga 4-a, Steaua – Rapid. Se știe că peluza arădeană e înfrățită cu cea a Stelei, iar, sâmbătă seara, aceasta din urmă a avut nevoie de sprijin pe „Arena Națională”.
În fine, „tifosii” din galeria „Bătrânei Doamne” și-au încurajat cât au putut de mult favoriții, dar au continuat și războiul cu Ionuț Popa și primarul Gheorghe Falcă. Chiar dacă scandările triviale la adresa directorului tehnic al „roș-albilor” s-au mai împuținat. Chiar dacă au digerat greu eșecul cu 1-4 în fața formației lui Vivi Răchită, fanii Campioanei Provinciei și-au aplaudat favoriții la final și au cântat împreună cu ei, inclusiv împotriva lui Poli Timișoara, următorul adversar al arădenilor pe teren propriu.
Din câte au aflat „oficialii” utiști, Federația Română de Fotbal va programa derby-ul Vestului, din runda intermedeiară de peste zece zile, marți, 24 aprilie. Oră de începere a marelui duel e 17, care – probabil – se va vedea în direct pe Digi Sport 1. La Motru, cu Pandurii Târgu Jiu, arădenii joacă sâmbătă, de la ora 11.

Recomandările redacției