suputaSuporter Club UTA consideră demn de apreciat efortul antrenorului Eugen Trică şi a jucătorilor Bogdan Apostu şi George Neagu de a continua „strângerea de fonduri” pentru asigurarea activităţii curente a clubului UTA. Le mulţumim din nou pe această cale atât lor cât şi oamenilor de afaceri care au răspuns pozitiv apelurilor şi au contribuit cu sume semnificative la menţinerea în viaţă a „Bătrânei Doamne” în aceste momente critice prin sponsorizări directe sau prin achiziţionarea unui număr mare de bilete la meciul contra echipei FC Bihor (din informaţiile noastre s-au vândut peste 800 de bilete la Tribuna I, fiind strânşi peste 10.000 de lei).  Îi mulţumim în mod special domnului Nicoale Bara, cel care şi-a dovedit încă o dată ataşamentul faţă de echipa noastră prin ajutorul dat în această săptămână – aşa cum a făcut-o şi cu alte ocazii după ce şi-a întrerupt legăturile oficiale cu UTA. Aceleași mulțumiri merg și la domnul Valer Blidar, care e tot mai sensibil la nevoile echipei fanion a orașului.
UTA mai are de disputat cel puţin un meci până la pauza de iarnă, sâmbătă, 30 noiembrie ora 11.00 împotriva echipei din Râmnicu Vâlcea.  Cu toţii trebuie să strângem rândurile încă o dată şi să punem umărul la efortul de a termina onorabil, cel puţin din punct de vedere sportiv, această primă parte a campionatului. De aceea Suporter Club UTA îşi înnoieşte apelul adresat tuturor utiştilor de a veni la meci şi de a cumpăra bilete la Tribuna I (15 lei) astfel încât să acoperim cât mai mult din cheltuielile legate de organizarea partidei. De asemenea, îi invităm pe cei care au posibilitatea financiară să îşi achiziţioneze bilet la tribuna oficială  a stadionului (100 de lei) conform precizărilor făcute de reprezentanţii clubului. Conducerea UTA-ei va pune în vânzare la partida cu Vâlcea 25 de bilete VIP.
Banii strânşi de la diferiţi sponsori şi din bilete sunt necesari pentru ca activitatea clubului să se desfăşoare relativ normal până în pauza de iarnă. După aceea vor trebui să intre în joc actorii care au posibilitatea şi doresc să redreseze clubul UTA. Deocamdată societatea S.C. UTA S.A. este condusă doar pe hârtie de administratorii judiciar şi special în timp ce o finanţare constantă lipseşte în acest moment. Din această cauză toţi banii veniţi spre club sunt bineveniţi, dând acea adevărată gură de oxigen care să permită liniştirea apelor până la reluarea jocurilor, în primăvară. Dacă nu se va stabili rapid o strategie clară de redresare a clubului, UTA va intra cu adevărat în faliment. Suporter Club UTA va fi la fel de aproape de echipă şi club în zilele şi săptămânile ce urmează. Vom urmări atent ce se întâmplă şi îi vom informa pe toţi utiştii cu privire la ce se întâmplă cu adevărat în curtea „Bătrânei Doamne”.
Suporter Club UTA

Recomandările redacției