suputa4Din momentul în care au votat în Adunarea Generală de pe 26 ianuarie retragerea drepturilor federative grupării conduse de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, membrii Suporter Club UTA au acționat în conse­cință. Au demarat „operațiunea” proiectele pentru viitoarea UTA, au sistat orice ajutor logistic, dar au mai făcut și alți pași oficiali ce deschid practic războiul cu gruparea din Calea Aurel Vlaicu, așa cum se vede din următorul comunicat:
„La începutul acestei săptămâni am trimis Federaţiei Române de Fotbal notificarea deciziei Adunării Generale a Suporter Club UTA de a retrage dreptul de folosinţă al siglei, numelui şi culorilor clubului de fotbal UTA de către S.C. UTA S.A. De asemenea, am depus spre informare notificări în acelaşi sens la Primăria Municipiului Arad, Consiliul Judeţean, Asociaţia Ju­deţeană de Fotbal. Sperăm că cele patru instituţii vor lua act de notificarea noastră cât mai repede şi că vor acţiona în consecinţă în relaţia cu societatea comercială deţinută de Adrian Marţean şi Giovanni Catanzariti. Am mai depus o adresă la S.C. UTA S.A. prin care cerem pentru ultima oară pe cale amiabilă conducerii acestei societăţi comerciale să înceteze de îndată folosirea «mărcii» UTA în toate activităţile comerciale, sportive şi de orice altă natură în raport cu terţii, presa, instituţiile publice, organele de jurisdicţie şi orice alte persoane inclusiv în raport cu Federaţia Română de Fotbal.
Mulţumim tuturor utiştilor şi reprezentanţilor mass-media care au înţeles că demersurile noastre sunt doar în beneficiul UTA-ei. Suntem în continuare deschişi  tuturor proiectelor şi opiniilor privind viitorul echipei noastre de suflet”.
Pe de altă parte, mai sunt persoane care continuă să ajute formația „textilistă”. Primarul comunei Seleuș, Cristian Branc, a dotat cantina clubului cu o sută de kilograme de legume, o adevărată gură de oxigen pentru buzunarele goale ale lui Adrian Marțian.

Recomandările redacției