voineagaicaChiar dacă s-au delimitat clar de echipa de seniori condusă de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti, retrăgându-i drepturile federative și sistând orice fel de ajutor logistic, fanii UTA-ei sunt foarte interesați de viitorul grupelor de copii și juniori ale clubului. În acest sens, conducerea Suporter Club UTA i-au provocat la o discuție cât se poate de serioasă pe antrenorii Centrului Juvenil pe antrenorii și părinții fotbaliștilor, care, recent, au fost abordați și Cătălin Barbu. „Executantul” lui Adrian Marțian ar dori să încaseze și să gestioneze personal indemnizația părinților, dar, la capătul schimbului de opinii cu suporterii, este clar că s-a ales o altă cale.
Pornindu-se de la premiza că se va îmbrățișa proiectul „UTA Brătrâna Doamnă”, singurul serios ajuns în posesia SCU între 1 și 10 februarie, s-a trecut la discuții aplicate despre forma de organizare a Centrului de Copii și Juniori. „Din ceea ce ne-au spus antrenorii, dar mai ales părinții, se dorește o separare clară între clubul Atletico și UTA, cel puțin la nivel de copii. Prin urmare, clubul UTA va depune în nume propriu un proiect pe masa Consiliului Local și cel Județean, iar banii ce ar urma să vină tot printr-un ONG vor suține activitatea grupelor de copii. De la 15, 16 ani se pune altfel problema. După o selecție riguroasă, juniorii, care încep să primească și indemnizații, vor fi finanțați din proiectul făcut în jurul primei echipe. Cam aceasta este în mare linia pe care ar dori să se meargă, se poate spune că am găsit un consens”, ne-a mărturisit Dan Proca.
Alături de președintele SCU, la discuție au mai fost prezenți și alți membri ai organismului fanilor: Colin Mesz, Claudiu Negru sau Ciprian Jurma. Florin Voinea, Sandu Gaica, Dan Cuedan și Mircea Aslău au fost tehnicienii prezenți la discuția onorată de un părinte reprezentând fiecare grupă de copii și juniori. Dar, cea mai marcantă figură prezentă la Old Lady’s Pub a fost Flavius Domide. Fostul internațional are un nepot în curtea echipei ale cărei culori el le-a apărat cu cinste între anii 1966 și 1979 și pentru care a înscris nu mai puțin de 75 de goluri. Cu 342 de prezențe în „alb-roșu”, toate la nivelul Diviziei A, „Roșcovanul” e recordman printre „textiliști”.

Recomandările redacției