fani1Ieri, constatam cu tristeţe faptul că UTA o ia la vale fără ca nimeni să aibă vreo reacţie. Dacă oficialităţile locale au rămas la fel de nepăsătoare, organizaţia suporterilor „alb-roşii” au luat atitudine, în sensul că vor face tot posibilul să-l contecteze pe omul de afaceri german care s-a arătat interesat de preluarea grupării arădene. Iată ce are de transmis comunicatul fanilor:
„Suporter Club UTA constată cu îngrijorare revenirea Clubului UTA într-o situaţie extrem de dificilă cauzată de lipsa posibilităţilor financiare. Clubul se află din nou pus în situaţia de a fi sancţionat de către Federaţia Română de Fotbal pentru neplata unor salarii către unii foşti fotbalişti, iar pe de altă parte se acumulează şi salarii restante pentru actualul lot de jucători. De asemenea, Suporter Club UTA a luat act de declaraţiile preşedintelui Giovani Catanzariti prin care acesta anunţă că nu mai poate susţine singur activitatea clubului.
În ultimele săptămâni am urmărit cu preocupare episoadele întâlnirilor sau discuţiilor care au avut loc sau trebuiau să aibă loc între Giovani Catanzariti pe de-o parte şi omul de afaceri Dieter Kaas sau reprezentantul acestuia, domnul Iulian Olaru.  Chiar dacă Dieter Kaas nu a oferit până acum niciun răspuns  preşedintelui clubului UTA şi nu a dat nicio declaraţie publică despre UTA, Suporter Club UTA încearcă în aceste zile să ia legătura în mod direct cu domnia sa pentru a vedea în ce condiţii există disponibilitatea de a investi în „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc şi care sunt intenţiile domniei sale cu privire la viitorul echipei în cazul preluării clubului. Ne anunţăm totodată disponibilitatea de a discuta cu oricine manifestă interes pentru destinul Clubului UTA.
Suporter Club UTA urmăreşte doar interesele pe termen mediu şi lung ale Clubului UTA. În acest sens demersurile noastre au, deocamdată, doar caracter informativ. Ne dorim ca UTA să fie condusă pe mai departe de acea persoană sau de acel grup de persoane care pot să îi asigure cel mai bine o minimă stabilitate, condiţii cât mai profesioniste pentru jucători şi antrenori, respect pentru suporteri şi istoria bogată a Campioanei Provinciei”.

Recomandările redacției