Scandal în această dimineață în zona Piața Unirii din Timișoara, unde grupuri de suporteri s-au încăierat, incidentul lăsându-se cu geamuri sparte și un bărbat a fost rănit ușor, refuzând însă tratamentul medical.

Un grup de dinamoviști a fost interceptat în zona sensului giratoriu de la Punctele Cardinale, participanții la bătaie fiind legitimați de forțele de ordine. Aceștia spun că au fost atacați din senin și se plâng că cei din grupul rival nu sunt și ei legitimați de poliție. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Jandamerie și Poliție pentru a preîntâmpina alte incidente violente, potrivit pressalert.ro. Suporterii dinamoviști sunt în drum spre Arad, unde echipa lor joacă astăzi împotriva UTA-ei în Cupa României.

„Erau două grupuri care se băteau, au venit spre Piața Unirii, de pe Paul Chinezu pe strada George Coșbuc. Era bătaie în toată regula. Au aruncat cu sticle unii în alții. Unii dintre ei aveau bâte”, a povestit o martoră a incidentului. „Galeria lui Dinamo mi s-a urcat pe capotă, mi-au vandalizat mașina. Erau într-o stare de turbare, să spun așa, erau foarte sălbatici, loveau, se loveau unii pe alții, între ei. Erau două persoane la mine pe capotă, își cărau picioare, pumni în cap, în stomac, care cum puteau”, a spus alt martor, citat de pressalert.ro.

Recomandările redacției