Suporterii strâng bani pentru a acoperi amenda de 15.000 de lei luată de UTA la meciul cu Rapid

0
210

În ultima partidă jucată pe teren propriu UTA a fost amendată de către Comisia de Disciplină a FRF cu 15.000 de RON asta pentru că suporterii au folosit materiale pirotehnice în timpul afişării scenografiei.

Cei de la Suporter Club UTA vor să arate că într-adevăr UTA este o familie și au dat drumul unei strângeri de fonduri pentru a acoperii amenda. De menționat este că UTA nu a avut nicio legătură cu inițiativa suporterilor. Astfel banii pot fi strânși ori în urna amplasată la stadion în punctul de vânzare a biletelor pentru meciul UTA-CFR, ori în urnele amplasate în punctele de ridicare a brăţărilor în ziua meciului UTA-CFR. Sau mai există varianta online, în contul asociaţiei Suporter Club UTA

IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501.

Solidaritate pentru amenda dată de FRF după UTA-Rapid

După cum bine ştiţi, UTA a fost amendată cu 15.000 de RON, de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru că în timpul meciului UTA-Rapid suporterii au folosit materiale pirotehnice în timpul afişării scenografiei.

Drept urmare, noi, Suporter Club UTA, facem un apel către întreaga comunitate utistă, atât din ţară, cât şi din diaspora, să facem un efort colectiv pentru a strânge banii pentru plata acestei amenzi.

Menţionăm că AFC UTA Arad nu a solicitat şi nu a avut pretenţia să facem asta, iniţiativa este una strict a noastră, a suporterilor, prin care vrem să arătăm faptul că suntem cu adevărat o familie, că suntem alături de club, atât la bine, dar mai ales la greu. Torţele, scenografiile, mesajele şi tot ce ţine de spectacolul unic creat în tribunele noului Francisc Neuman ne plac tuturor, drept urmare sper să găsim înţelegere din partea dumneavostră şi cu acest demers.

Banii pot fi strânşi astfel:

în urna amplasată la stadion în punctul de vânzare a biletelor pentru meciul UTA-CFR,

în urnele amplasate în punctele de ridicare a brăţărilor în ziua meciului UTA-CFR

online, în contul asociaţiei Suporter Club UTA

IBAN RO81BTRLRONCRT0292139501

La final se va face o comisie formată din membri SCU care va desigila urnele, va număra banii şi prin tranzacţie bancară îi va dona AFC UTA Arad.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Nu dăm niciodată înapoi!”, este mesajul celor de la Suporter Club UTA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.