Suporterii UTA-ei au strâns aproape de două ori amenda dată de FRF, UTA-ei după meciul cu Rapid

0
4136

Veste excelentă atât pentru UTA cât și pentru suporterii acesteia, amenda primită de club în urma spectacolului pirotehnic de la meciul cu Rapid, va fi plătită integral din donații. Suporterii s-au hotărât să strângă bani chiar după ce amenda a venit pe adresa UTA-ei, iar până la finalul campaniei de donare s-au strâns o sumă aproape dublă, adică 27.374 lei.

Vă mulțumim din suflet pentru felul extraordinar în care ați răspuns apelului nostru de a strânge suma necesară achitării amenzii de 15.000 de lei dictată de Federația Română de Fotbal împotriva clubului nostru în urma spectacolului pirotehnic produs de peluză la meciul cu Rapid. O amendă care deși este în litera regulamentului, contravine, din punctul nostru de vedere, spiritului și culturii stadionului. Felul în care ați răspuns acestui apel dovedește faptul că show-ul peluzei nu este doar apanajul unor „fanatici” ci împlinește o dorință de spectacol împărtășită de întreg publicul care vine la stadion. Chiar și așa, considerăm că nu era moral ca această sumă să fie plătită de clubul UTA în condițiile în care noi eram cei responsabili de această abatere de la regulament.

Dorim să vă informăm că în urma acestei acțiuni s-a strâns suma de 27.374 lei, așadar aproape dublu față de suma pe care UTA trebuie să o achite către FRF. Am decis ca întreaga sumă să o donăm clubului, încercând astfel să aducem un cât de mic aport la funcționarea acestuia la parametrii cât mai înalți.

Nu avem cuvinte prin care să ne exprimăm bucuria că spiritul utist a renăscut și că dovedim meci de meci, zi de zi, că suntem cu toții o mare familie. Împreună niciun obstacol nu este de netrecut, niciun obiectiv de neatins.

Pentru noi doar UTA contează!”, este mesajul celor de la Suporter Club UTA, pe fabook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.