Suporterii UTA-ei vor să umple stadionul în această sâmbătă la meciul cu FK Kolubara Lazervac

0
1454

Suporterii UTA-ei au lansat o invitație către toți fanii „Bătrânei Doamne” pentru a participa la următorul meci ce va avea loc pe arena „Francisc Neuman”. Este vorba despre primul meci internațional de pe noua arenă din Arad ce va avea loc pe 4 septembrie de al ora 19, contra echipei sârbe FK Kolubara Lazervac. Până la partida de tradiție cu Rapidul, fanii UTA-ei sunt așteptați la sâmbătă la stadion pentru a face atmosferă în stilul UTA Arad.

Ți-a plăcut jocul echipei până acum? Simți că băieții și cei care-i pregătesc merită să audă aplauze și aprecieri pentru faptul că ne-au adus pe podium? Soluția e simplă: sâmbătă vino la meci!

Ți se par pauzele dintre meciuri prea lungi? Te exasperează întreruperea campionatului? Simți că două săptămâni departe de echipă e de nesuportat? Soluția e simplă: sâmbătă vino la meci!

Aștepți cu nerăbdare meciul cu Rapid? Îți e teamă că săptămâna viitoare nu vei reuși să prinzi bilet? Ai vrea să faci și o repetiție vocală? Soluția e simplă: sâmbătă vino la meci!

Ai devenit dependent de atmosfera de pe Arena Francisc Neuman? Te simți acolo ca acasă? Ai legat prietenii cu oamenii din jur? Soluția e simplă: sâmbătă vino la meci!

Pentru că e frumos, pentru că ne simțim bine împreună, pentru că e primul meci internațional pe noul stadion, pentru că echipa merită să ne simtă aproape în orice ocazie, pentru că e cel mai bun loc și mod de a-ți petrece o seară de sâmbătă în Arad, pentru că nu contează competiția sau adversarul ci pentru noi doar UTA contează… sâmbătă umplem stadionul!”, este mesajul celor de la Suporter Club UTA, pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.