Echipa lui Cojocaru nu a scăpat de problemele de atitudine și carențele în joc arătate încă de sâmbăta trecută în fața Cermeiului, iar contra Ripensiei, pe terenul din Urseni, a usturat-o și scorul. A fost
5-1 pentru nou promovata din județul Timiș, în urma triplei cu Adi Popa (un gol din penalty-ul făcut de Ronsenblum) și „dublei” senega­lezului Ndiaye Mediop, cel mai bun fotbalist al amicalului. Sebișenii au răspuns doar prin execuția frumoasă a lui Mihuța, direct din lovitură liberă, la scorul de 3-1 pentru gazde.
Chiar dacă vorbim despre un test și mai sunt 16-17 zile până la primul meci pe puncte, Călin Cojocaru are motive de îngrijorare. „Am făcut un al doilea meci consecutiv mo­dest, în care atitudinea jucătorilor mei a lăsat din nou de dorit. E grav când primești 5 goluri, iar adversarul mai are și alte ocazii. Problema noastră e că nu ne concentrăm aproape deloc în special pe faza de apărare. De multe ori și cu Ripensia, adversarii au preluat nestingheriți cu spatele la poartă, și nu ne-am dublat aproape deloc. Am lăsat multe spații între noi, iar construcția jocului a fost de multe ori lentă și previzibilă. Sigur, venim după o perioadă încărcată cu antrenamente fizice, încă nu avem prospețime, dar nu avem voie să ne prezentăm în halul acesta. Sigur, și adversarul a fost unul de calitate, dar jocul nostru nu ar trebui să depindă de el. Avem la dispoziție o săptămână să pregătim meciul de Cupă de miercurea viitoare, ne interesează să fim la capacitate fizică cât mai bună, iar pentru asta am și anulat amicalul din weekend, de la Lugoj”, a menționat managerul – antrenor al Sebișului.
Acesta i-a aliniat pe: Fișteag – Rosenblum, Stupu, Basic, Siminic – Avramescu, Cârstoiu – Săulescu, Roman, Iuga – Velici, iar după pauză au mai intrat pe teren și restul componenților lotului: Cioară, Ciocan, Suciu, Mihuța, Clej, Mărmăneanu, M. Ion, Susan, dar și Raul Popa, un junior de bandă stânga de la Satu Mare, aflat în probe.

Recomandările redacției