A aşteptat lăsarea întunericului în spe­ranţa că nu va fi văzut în momentul în care deversează moloz pe domeniul public al municipiului Arad. Este vorba despre arădeanul B.R, de 31 de ani, care în seara zilei de miercuri, 14 martie 2018,  a fost surprins de agen­ţii Poliţiei Locale în timp ce încerca să scape de resturile rezultate în urma lucrărilor de construcţie.
Pentru a-şi duce la îndeplinire planul, acesta a ales strada Orșovei din Aradul Nou. Întrucât a încălcat prevederile legii 211/ 2001, privind regimul deșeurilor, tânărul a fost amendat cu suma de 1.000 de lei.
Din păcate, în ultima perioadă, poliţiştii locali arădeni au surprins mai mulţi cetăţeni care au dat dovadă de totală lipsă de respect faţă de mediul înconjurător. În  continuare, oamenii legii vor desfăşura activităţi menite să stopeze fenomenul depozitării deșeurilor în zone nepermise. „Sprijinul fiecăruia dintre voi, contează! Dacă sunteţi martori ai unor astfel de situaţii, sau altele din sfera de competenţă a agenţilor Poliţiei Locale, apelaţi imediat numărul de telefon: 0257.939”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei.
(G.C.)

Recomandările redacției