Surpriză deosebită făcută de artiștii de la Filarmonica Arad de ziua „Bătrânei Doamne“ │VIDEO

0
404

Aradul s-a îmbrăcat în această duminică în haine de sărbătoare „alb-roșii“, precum cele ale echipei de suflet a arădenilor. UTA a serbat în această duminică 76 de ani de existenșă, iar corul și o parte din orchestra Filarmonicii Arad au făcut o supriză deosebită utiștilor. În sala de concerte a filarmonicii a răsunat imnul fanilor „Bătrânei Doamne”, „De la Dunăre la Sena”.

Totodată, gestul făcut de artiștii de la filarmonica arădeană a fost o formă de mulțumire pentru utiștii care s-au implicat zilele acestea și au luat atitudine în conflictul dintre municipalitate și angajații filarmonicii.

Astăzi ascultăm «De la Dunăre la Sena» într-o variantă în care nu l-am mai auzit niciodată, interpretat de orchestra și corul Filarmonicii din AradAcest gest extraordinar vine ca o mulțumire din partea muzicienilor din Filarmonică pentru suporterii utiști care s-au implicat în demersurile pentru salvarea instituției, dar și ca un cadou deosebit pentru aniversarea de 76 de ani a clubului nostru. Ne bucurăm să vedem că acțiunea noastră de susținere a fost atât de apreciată încât a generat un moment cu adevărat emoționant pentru orice arădean și sperăm ca oamenii din acest oraș să preia exemplul nostru de fiecare dată când valorile comunității sunt amenințate.

Poate că nu mulți dintre noi sunt pasionați de simfonii și sonate, dar ne dorim ca muzica să răsune în continuare imperial în sala în care cândva au pășit pe scenă Strauss sau Enescu! Audiție plăcută… da capo al fine! Pentru noi doar UTA contează!, au transmis fanii UTA pe facebook.

Videoclipul poate fi urmărit mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.