Surpriză: „Glasul Aradului” a strigat – şi au început reparaţiile pe DN 7

0
411

GLA_01Nu doar iarna ne ia prin surprin­dere, ci şi oa­menii câteodată. Ziua de ieri ne-a procurat în redacţie două astfel de surprize. Prima dintre ele a venit prin telefon: un cititor din Pe­cica al ziarului nostru ne-a informat că articolul nostru „DN 7 s-a umplut de gropi, semn că iarna i-a luat prin surprindere pe administratorii drumului”, publicat joi, 29 ianuarie, a avut un oa­recare efect. „Pare greu de crezut, dar astăzi au început să repare DN 7 în Pecica. Dacă s-au apucat de lucru la apariţia articolului, înseamnă că şi ziarul e bun la ceva. Dar de ce n-aţi scris mai repede? Şi n-aţi putea scrie despre multe altele care-ar trebui făcute? Poate că aşa, împinşi de la spate de presă, cei plătiţi pentru a face treabă chiar se vor apuca să-şi facă datoria pentru care sunt plătiţi”, a spus cititorul.
Cu maximă sinceritate, mărturisesc că n-am putut pleca spre Pecica spre a verifica informaţia, dar cred că este adevărată.
A doua surpriză a venit dinspre Parlament: prin biroul său parlamentar, deputatul Ştefan Dalca ne-a transmis textul integral al interpelării pe care o va adresa mi­nistrului transporturilor la începutul sesiunii, adică în săptămâna care urmează. Îi mulţumim. Mulţumim şi celor din biroul parlamentar al deputatului de Arad pentru solicitudine şi promptitudine, pentru înscrierea normală într-o stare de absolută normalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.