Nimic nu anticipa rezultatul de sâmbătă, de pe arena „Gheorghe Ciucioi”, din Dăești. Trupa vâlceană venea după două victorii consecutive, în timp ce sebișenii nu au mai pus niciun punct la păstrare de trei runde. În plus, la capitolul individualități, echipa lui Gabriel Mangalagiu și Lucian Giurcă stăteau mult mai bine, însă Naționalul s-a autodepășit și s-a întors acasă cu trei puncte extrem de importante în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare. După o repriză albă, Vereș a deschis rapid conturile pentru oaspeți, dar ex-ul Neacșu a egalat rapid. Finalul le-a surâs sebișenilor, care au dat lovitura în minutele 86 și 90+3.
Cum s-au marcat golurile: 0-1 (min. 47): Pop pătrunde în careu, centrează pe jos în fața porții, de unde Vereș apare bine pe colțul lung și înscrie din 8 metri: 0-1, 1-1 (min. 50): Gazdele egalează prin Neacșu, după o bâlbâială în careul sebișenilor. 1-2 (min. 86): Vereș pătrunde pe partea stângă, îi centrează lui Balha în mijlocul careului și acesta înscrie pe lângă portar, 1-3 (min. 90+3): Balha scapă singur cu portarul, pasează în dreapta pentru Chitaș, care îndeplinește o simplă formalitate.
Formații: Dăești: Marinoiu – Vasile, Iordache, Bucei, Lăzărescu – Rizea, Neacșu, Pîrvu – L. Săraru, Fl. Costea, Proteasa. Antrenor: Gabi Mangalagiu. Sebiș: Moroz – Musea, Forizs, Hojda, Cornea – Pop (75 Talpoș), Roman (42 Chitaș) – Susan, Chiș-Toie, Vereș – Balha. Antrenor: Dan Somcherechi.
Arbitri: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe) – Claudiu Schiopet (Brașov), Bogdan Vasile (Sibiu)

Recomandările redacției