Surpriză și nu prea: Unirea Sântana – Progresul Pecica 1-4

0
213

Deși sunt apropiate valoric de două-trei sezoane încoace, echipele ce s-au duelat astăzi la Sântana pun destule goluri între ele. Stagiunea trecută, Pecica a câștigat în tur cu 4-1, iar în retur Unirea s-a impus cu 3-0. Acum, Progresul a venit la Sântana pentru o nouă partida dezechilibrată, cu trupa lui Dinu Donca în postura surprizei neplăcute.
Sau, se poate spune și că formația „galben-albastră” a fost în zi de grație și și-a dominat la toate capitolele adversarii. Scorul l-a deschis repede, în minutul 11, când Arsene a pus capul la centrarea lui Wild. Ratările lui Huțanu și R. Fritea au ținut gazdele în joc, iar egalarea s-a și produs în minutul 38. Bolba a centrat de pe stânga, iar Claudiu Popa a trimis din voleu, cu șiretul, la colțul lung. Dar, pecicanii nu au fost de acord cu remiza la pauză, iar juniorul Grăjdean a profitat de un șut ratat al lui Huțanu și a marcat din apropiere.
Vizitatorii nu au slăbit ritmul nici în mitanul secund și au rotunjit tabela până în final. În minutul 53, Dolga a trimis cu sete sub transversală la capătul unei faze fixe pe care defensiva Unirii nu au reușit să o respingă din careu. Și, ca tacâmul să fie complet, Arsene, bine lansat de R. Fritea l-a țintuit pe Csurka cu un șut plasat pentru 1-4 puțin surprinzător doar prin prisma parcursului celor două echipe în acest tur.
„Eu zic că nu le-am dat nicio șansă celor de la Sântana. Băieții chiar au jucat bine, au alergat, au respectat sarcinile și rezultatul e consecință firească a acestui fapt. Poate, chiar meritam să mai dăm două-trei goluri le ce ocazii mari am avut, inclusiv două bare prin Ponta și Arsene. Eu zic că am crescut mult ca și joc în ultima lună, pe undeva ne pare rău că se termină turul”, a menționat Dorel Mutică, antrenorul pecicanilor.
Formații:
Sântana: Csurka – Topac (68 Paven), Brozbic, Bodea, Lanțoș – Mateiu, Vuin, Josan – Bolba, Al. Drăgan, Cl. Popa
Pecica: Ciornei – Ew. Wild, Șiclovan, Dolga – Moldovan (39 Grăjdean), Vasilca, R. Fritea (80 Maxim), V. Fritea – Huțanu, Arsene, Ponta (81 Marinescu)
Arbitri: Ionuț Nicoraș – Alina Mihoc, Emil Cristea. Observatori AJF: Dan Ologeanu, Iosif Lovas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.