Suspect de furt din autoturisme, prins de poliţiştii din Vladimirescu

0
152

furturi
Oamenii legii din cadrul Politiei Comunale Vladimirescu au depistat, zilele trecute, un bărbat bănuit că ar fi sustras din trei autoturisme, din localitate.
Din cercetările poliţiştilor s-a stabilit că, în perioada 22-28.10.2014, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Şiria, profitând de faptul că trei autoturisme – marca Mercedes, Dacia şi Ford Galaxy – au fost lăsate descuiate, pe timpul nopţii, în faţa unor imobile, ar fi sustras din acestea mai multe documente, respectiv certificate de înmatriculare şi poliţe de asigurare obligatorie.
Documentele au fost recuperate în proporţie de 90% şi restituite proprietarilor, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.
În vederea prevenirii furturilor din autoturisme, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad recomandă cetăţenilor să nu lase la vedere în autoturism bunuri de valoare, iar pe timpul nopţii să nu fie lăsate în autoturism aparatură electronică.
“Contactaţi firme specializate în comercializarea şi instalarea de sisteme de alarmare, antifurt, pe autoturisme, în vederea cumpărării unor asemenea sisteme care odată activate descurajează infractorii şi realizează siguranţa autoturismelor. De asemenea, recomandăm ca proprietarii, atunci când părăsesc autoturismul, să nu lase la vedere, în interiorul acestuia, obiecte de valoare care atrag interesul din partea hoţilor din autoturisme: genţi de voiaj, poşete, borsete, genţi tip „Diplomat”, aparatură electronică etc.”, mai preciza Biroul de presă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.