Suspecţi de comiterea a cinci infracţiuni, prinşi de jandarmii arădeni

0
396

jandarmi

Jandarmii arădeni au aplicat pe timpul executării misiunilor de ordine publică, în perioada 14 – 16 august, 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 17.500 de lei, acestea vizând

săvârșirea de fapte de încălcare a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, pentru comerț ilicit și pentru fapte ce constituie contravenții în domeniul silvic.

Au fost, de asemenea, întocmite acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, în cazul a şase persoane susceptibile de săvârșirea a cinci infracțiuni printre care ”amenințarea”, ”lovirea sau alte violențe”, ”distrugerea”  și ”portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase”.

Pe timpul manifestărilor religioase prilejuite de sărbătoarea Adormirea Maicii Domnului, jandarmii s-au aflat în proximitatea Mănăstirii Gai, a Catedralei Noi şi Catedralei Vechi, din municipiul Arad, a mănăstirilor Hodoş-Bodrog, Sfânta Maria Radna şi Roşia”, preciza mr. Emilia Fînaţă, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad.

Jandarmii arădeni s-au aflat și în localitățile Pecica, Ghioroc, Șofronea, Socodor, Șiștarovăț, Bocsig, Cil, Căpâlnaș, Fântânele, Livada, Pâncota, Almaș, Dezna, Bârsa și Felnac, pentru ca manifestările cultural-artistice care au avut loc  să fie asigurate din punct de vedere al ordinii și siguranței publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.