Suspecţi de furturi de motociclete, prinşi de poliţişti

0
267

motocicletaPoliţiştii Secţiei nr. 7 din Lipova au identificat patru bărbaţi bănuiţi de comiterea unor furturi de motociclete.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, în noaptea de 9/10 ianuarie a.c., Adrian T., de 30 de ani, Dan M., de 21 de ani, Marian T., de 25 de ani – toţi din judeţul Braşov şi Vasile C., de 22 de ani, din Arad, ar fi pătruns prin escaladarea gardului în curtea locuinţei lui Cristian C., din Sâmbăteni, de unde ar fi sustras din garaj o motocicletă marca KTM.

„În urma extinderii cercetărilor, colegii mei au stabilit, de asemenea, că, la data de 9 mai a.c., cei patru bărbaţi ar fi pătruns, prin acelaşi mod, în curtea locuinţei lui Horia C., din Pâncota, de unde ar fi sustras o motocicletă de aceeaşi marcă. Doi dintre cei patru suspecţi – Adrian T. şi Dan M. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de azi urmează să fie prezentaţi  magistraţilor Judecătoriei Lipova, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, ne informa comisar Camelia Tuduce, ofiţer de presă în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.