furturiTrei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi furat mai multe obiecte şi electrocasnice, în valoare de peste 4.000 de lei. Poliţiştii de la Poliţia Oraşului Sântana au depistat şi reţinut trei bărbaţi suspectaţi de săvârşirea a două furturi din locuinţe, de pe raza oraşului.
Urmare a cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti s-a stabilit că, în perioada 25-28 mai, Csoby B. de 39 ani, Cătălin C., de 27 ani, şi Levente B., de 28 ani, toţi din Sântana, au pătruns, prin forţarea uşii de termopan, într-un imobil din oraş, de unde au sustras 100 de metri lini­ari de ţeavă de cupru şi cinci calorifere de diferite dimensiuni, în valoare de 4.000 de lei.
În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că, în aceeaşi perioadă, cei trei au mai sustras şi dintr-un alt imobil, 30 de metri de cablu electric şi aparate electronice, în valoare de 450 de lei.
„Cei trei bărbaţi au fost reţinuţi de către poliţişti urmând ca, în cursul zilei de ieri, să fie prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Chişineu-Criş, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Camelia Tuduce.
(C.G.)

Recomandările redacției