După suspiciunile de coronavirus de la Guvern, o nouă situaţie de acelaşi tip a apărut la Parlament. Toţi angajaţii Comisiei pentru Învăţământ din Senat au fost trimişi acasă.
„Vineri a fost depistată pozitiv la Coronavirus o angajată de la OSIM, unde lucrează soțul unei doamne angajate la Comisia pentru Învățământ din Senat. Preventiv, toți angajații Comisiei au fost trimiși acasă până la noi directive. În acest context, există posibilitatea să nu putem ține ședința de săptămâna aceasta. Vă mulțumesc pentru înțelegere“, se arată într-un mesaj intern.
Ministrul Economiei, Virgil Popescu, spune că ar exista o suspiciune de coronavirus la o angajată de la OSIM, care ar fi revenit recent de la Roma, dar nu ştie mai multe detalii despre acest caz. „În cadrul Ministerului Economiei nu există nicio suspiciune de coronavirus. Din câte am înţeles ar exista o persoană care lucrează la contabilitate la OSIM, dar este altă instituţie, care ar avea o suspiciune. Nu ştiu să se fi confirmat încă”, a declarat, luni, Virgil Popescu.

Recomandările redacției