Parcul destinat copiilor denumit ,,Aventura Voinicilor” a fost inaugurat oficial, miercuri, ocazie cu care sute de copii au participat la evenimentele special organizate pentru ei.

Prinţese, clovni, personaje celebre cum ar fi Mickey şi Minnie au fost prezenţi în parc pentru a-i distra pe cei mici.

De asemenea, au avut loc ateliere de creaţie, pictură pe faţă, baloane modelabile, concursuri şi alte jocuri distractive. Atracţia maximă a fost fântâna arteziană din parc.

Următorul eveniment special organizat în noul parc al copiilor va avea loc în 24 august, când se va organiza concursul Miss şi Mister Copilărie 2014.

Concursul va avea mai multe probe printre care: costumaţie de zi şi autoprezentare, proba de spontaneitate, proba de aptitudini, proba de teatru şi costumaţie de carnaval.

Miss şi Mister Copilărie face parte din proiectul Farmecul Copilăriei – Arădenii Retrăiesc Amintiri Duminica, eveniment finanţat de Primăria Municipiului Arad.

Noul parc al copiilor din municipiul Arad “Aventura voinicilor” a fost amenajat pe o suprafaţă de 17.000 mp, din vecinătatea Sălii Polivalente până la Parcul Europa, iar valoarea investiţiei depăşeşte 4,2 milioane de lei.

parc parc 1 parc 2 parc 3 parc 4 parc 5 parc 6 parc 7

 

Recomandările redacției