Sute de divorțuri în rândul cuplurilor din județ

0
558
Adult couple gets divorced from attorney for divorce in lawyer office. Break up of two adult people. Dissolution of marriage of two adults. Divorce of adult couple.

În 10 luni din 2019, sute de cupluri din județul nostru au ales să-și despartă destinele. Numărul divorțurilor a fost în ușoară scădere. Dar la nivel de țară este observată o creștere a numărului de divorțuri în rândul cuplurilor cu căsătorii lungi.

Din ianuarie și până în noiembrie anul trecut, Direcția Județeană de Statistică Arad a consemnat 345 de divorțuri. Numai în ultimile trei luni din 2018 au fost peste 200 de divorțuri.

În ultimii ani pare că a crescut numărul divorţurilor în rândul celor care au avut căsnicii mai lungi, de peste 15 ani. În urmă cu câțiva ani, cele mai multe divorțuri erau în rândul tinerilor.

Sociologii sunt de părere că, unii români au avut mai mulţi bani şi mai puţine motive de despărțire, în timp ce alţii au devenit pur şi simplu mai rezistenţi la problemele de cuplu.  În 2018, numărul divorțurilor a fost mai mic decât în anii precedenți, în timp ce anul trecut s-a păstrat aproximativ același trend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.