Sute de elevi, așteptați să-și arate talentul literar, la concursul reStart

0
484

Un alt proiect cultural, orientat spre lectură și mai ales compunere este implementat, la mai puțin de o lună de la lansarea Bibliotecii Literare.

reStart literar este un proiect cultural judeţean, iniţiat şi organizat de către Centrul Cultural Judeţean Arad. Acesta va fi organizat în perioada 1 august – 15 septembrie 2019. Prin acesta, organizatorii îşi propun să lanseze o  provocare de creativitate pentru elevi, în vederea încurajării și susținerii talentului literar al acestora. Concursul este structurat pe două categorii de vârstă: sub 14 ani și 14-20 de ani, fără să aibă un subiect anume stabilit.

Concurenții declaraţi câştigători vor fi publicaţi într-o antologie de poezie şi selectaţi pentru a participa la un atelier de scriere creativă, coordonat de scriitori consacraţi din România. La prima ediție a evenimentului, desfășurată anul trecut au participat câteva sute de elevi din școli ale județului, în jur de 30 dintre aceștia fiind publicați în antologia apărută la finele anului trecut.

Regulament, anexe şi mai multe detalii, pe ww.ccja.ro/category/restartliterar/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.