Sute de intervenţii ale pompierilor în luna iunie

2
285

În luna iunie, subunităţile Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” Arad au executat 801 misiuni de intervenţie. Din aceste misiuni 720 au fost gestionate de către ISU, un număr de 104 de către serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă iar 2 misiuni au fost în cooperare.

S-a intervenit pentru stingerea unui număr de 15 de incendii, 4 misiuni de asigurare a unor evenimente publice de amploare ce pot genera situaţii de urgenţă, 6 acţiuni de descarcerare, 1 misiune pirotehnica, 4 de asistenţă a persoanelor, 1 salvări de animale, asigurarea zonei de producerea probabilă a unei situaţii de urgenţă 1 misiune, 23 alte tipuri de intervenţii. Au fost executate 68 de misiuni pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase. Echipajele SMURD s-au deplasat la 678 de urgenţe medicale unde au fost asistate 613 persoane dintre care 77 copii şi 536 adulţi. Din cele 678 misiuni SMURD, SVSU Nădlac şi Vinga a participat la 87 misiuni. În 9 cazuri echipajele au fost întoarse din drum iar în 13 cazuri nu au mai intervenit. În 6 cazuri s-a dovedit a fi alarmă falsă.

În urma fenomenelor meteorologice periculoase din perioada 19.06-22.06.2016 Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a executat misiuni de intervenţie în municipiu, oraşele Pâncota, Chişineu Criş, Sântana şi localităţile Şiria şi Nădab. Subunităţile inspectoratului au intervenit la: 11 obiective social economice, 60 de case, 130 de beciuri şi subsoluri, 212 curţi şi grădini. Intervenţiile au fost realizate de către toate subunităţile ISU Arad; Detaşamentul Arad, Secţia Ineu, Secţia Sebiş, Secţia Bârzava. Pentru a se putea executa toate tipurile de misiuni a fost crescută capacitatea de intervenţie prin aducerea personalului din turele libere la unităţi de 6 ori. La coordonarea şi executarea misiunilor de intervenţie au participat 145 de ofiţeri şi subofiţeri cu 19 mijloace tehnice din dotarea inspectoratului, sprijiniţi de 20 de jandarmi şi 15 poliţişti.

2 COMENTARII

  1. Avem planuri mari de dezvoltare! Acum castiguri pentru toti! Oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.