Sute de misiuni pentru pompieri și SMURD

0
333

În luna februarie, subunitățile de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Vasile Goldiș” al județului Arad au executat 819 misiuni. Din cele 819 misiuni, 786 au fost misiuni de intervenție iar 33 au fost de recunoaștere si exerciții cu forțe și mijloace în teren.

Pompierii arădeni au intervenit pentru stingerea a nu mai puțin de 54 de incendii. Printre misiunile de intervenție se regăsesc și o intervenție a echipajului de descarcerare, o intervenție a echipajului specializat în cercetare bacteriologică, radiologică şi nucleară și două misiuni de salvare a animalelor. Misiunile medicale ale echipajelor de pe ambulanțele SMURD în luna februarie sunt în număr de 697.

În cele 54 de incendii nu au fost persoane rănite sau decedate. Centrul Operațional prin Compartimentul Monitorizare Situații de Urgență și Dispecerat a recepționat și retransmis către administrațiile locale 19 mesaje codificate – două de cod portocaliu și 17 de cod galben.  În luna februarie au fost monitorizate 410 transporturi periculoase care au tranzitat județul Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.