Sute de pachete de țigări de contrabandă, găsite la un bărbat din Ineu, în mai multe imobile

0
523

Cazurile privind comercializarea țigărilor susceptibile de a proveni din contrabandă se înmulțesc pe zi ce trece în Arad.


Acum aproape o lună, a intrat în atenția autorităților un bărbat, prins cu un camion plin de țigări de contrabandă, care a reușit să fugă de la locul faptei. După mai bine de o săptămână, acesta a fost prins. De asemenea, cazurile nu se încheie aici având în vedere că aproape în fiecare săptămână, polițiștii identifică persoane care comercializează țigările provenite din contrabandă, în diferite zone ale orașului, cel mai des în zona Fortuna și Piața Mihai Viteazul.


Astfel, la data de 14 iunie, polițiștii Orașului Ineu sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Judecătoriei Ineu, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară, la mai multe imobile folosite de un bărbat de 51 de ani din aceeași localitate bănuit de contrabandă.
Din cercetări, a reieșit că în cursul anului 2021, acesta ar fi comercializat țigaretele, pe raza localității Ineu, la domiciliu precum și la alte imobile din aceeași localitate la clienți prestabiliți.
În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate 615 pachete țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător susceptibile a proveni din contrabandă.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive.
Polițiștii continuă cercetările, în vederea probării întregii activități infracționale.


Activitatea a beneficiat de sprijinul criminaliștilor din cadrul Poliției Orașului Ineu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.