Sute de pachete de țigări netimbrate găsite la Vamă

0
377

Un fumător înrăit poate cheltui chiar și sute de lei pe țigări, pe lună. Dar, dacă acestea sunt scutite de taxele pentru stat, adică dacă sunt vândute la negru, pot fi achiziționate mai ieftin.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au descoperit, ascunsă în trei mijloace de transport, cantitatea de 700 de pachete de țigări, pentru care șoferii autovehiculelor nu aveau documente de provenienţă.

Vineri, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, trei cetăţeni români cu vârste cuprinse între 29 și 32 de ani, ce se aflau la volanul unor autoutilitare marca Mercedes Benz, model Sprinter.

Poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse sub banchetele din faţă ale celor trei mijloace de transport, 700 de pachete de ţigări, pentru care șoferii autovehiculelor nu au putut prezenta niciun fel de documente.

Cantitatea de ţigări, în valoare de 14.000 lei, a fost confiscată. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. La finalizarea acestora se vor impune măsurile legale potrivite situației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.