Sute de persoane în carantină la Arad. Forțele de ordine au verificat mii de arădeni și au amendat nerespectarea restricțiilor

0
319

În județul Arad, conform raportării  Direcției de Sănătate Publică, în centrele de carantină erau cazate, în această dimineață, 401 persoane. Numărul total al persoanelor care au încheiat perioada de carantină de 14 zile este 154. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 535, în timp ce numărul total la zi al persoanelor pentru care s-a încheiat perioada de autoizolare la domiciliu este de 2104.

Pe parcursul zilei de ieri și până azi dimineață, polițiștii arădeni au verificat 1016 de persoane și 10 societăți comerciale  cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau a interdicțiilor de circulație instituite prin ordonanțele militare în vigoare. În urma acestor verificări, au fost aplicate 75 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor privind restricțiile de circulație, în valoare totală de 190.900 lei. Nu au fost întocmite noi dosare penale.

În același interval de timp, jandarmii arădeni au verificat 231 persoane și au aplicat 13 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea restricțiilor de circulație, valoarea totală a amenzilor fiind de 26.000 lei.

Polițiștii locali arădeni, acționând cu un efectiv de 48 de cadre și 18 mijloace auto,  au legitimat și verificat, într-un interval de 24 de ore,  1880 de persoane, întocmind 9 procese verbale de contravenție, în valoare totală de 18.000 lei, pentru aceleași fapte privind nerespectarea restricțiilor de circulație impuse prin ordonanțele militare. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.