Sylc Con Trans mai primește o lovitură: INTECO HOLDING începe lucrările la drumul Sânmartin – Socodor

1
2371

Voicu Sida

Cât de curând, firma INTECO HOLDING va începe lucrările de modernizare a DJ 709 B km 27+590-39+200 Sânmartin Socodor. Curtea de Apel Timișoara a decis, printr-o sentință definitivă, că lucrarea nu mai poate fi contestată, iar plângerea formulată de Sylc Con Trans SRL nu este întemeiată, urmând a fi respinsă.

Lucrarea a fost câștigată încă de la început de INTECO HOLDING, însă a fost contestată de cine alta decât de „regina drumurilor proaste și abandonate din județul Arad“ și anume firma Sylc Con Trans. Pentru cei care nu știu deja, Sylc Con Trans este firma care și-a bătut joc, și își bate în continuare, de drumul Arad – Șiria – Pâncota. În ceea ce privește modernizarea drumului Sânmartin – Socodor, Sylc Con Trans a contestat firma câștigătoare, și anume INTECO HOLDING, la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor (CNSC), care a dat însă un verdict nemulțumitor pentru ambele firme. În acest fel, cauza a ajuns să fie soluționată la Curtea de Apel Timișoara, care a dat dreptate companiei INTECO HOLDING.

Pentru aceste motive, în numele legii, decide:

Admite în parte plângerea formulată de petenta INTECO HOLDING SRL ARAD, împotriva deciziei CNSC nr.625/c8/301/26.03.2021 în contradictoriu cu intimaţii Consiliul Judeţean Arad şi Sylc Con Trans SRL Arad.

Modifică în parte decizia, în sensul că:

Admite cererea de intervenţie formulată de INTECO HOLDING SRL ARAD şi respinge, ca neîntemeiată, contestaţia formulată de Sylc Con Trans SRL în ceea ce o priveşte pe intervenientă.

Menţine soluţia privitoare la excepţia lipsei de interes.

Obligă petenta Sylc Con Trans SRL la plata către petenta INTECO HOLDING SRL ARAD a sumei de 8000 lei cheltuieli de judecată.

Respinge, ca nefondată, plângerea formulată de Sylc Con Trans SRL.

Definitivă.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin mijlocirea grefei instanţei, azi, 23.04.2021“, se arată în decizia Curții de Apel Timișoara.

În acest fel, firma Sylc Con Trans primește o nouă lovitură, după ce a fost nevoită să refacă lucrările de mântuială pe care le-a realizat până la un moment dat pe drumul Arad – Șiria – Pâncota. După cum se poate observa și din decizia Curții de Apel Timișoara, pe lângă faptul că i-a fost respinsă contestația, firma Sylc Con Trans este obligată să plătească firmei INTECO HOLDING cheltuieli de judecată în valoare de 8.000 de lei.

Voicu Sida

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.