szekely sebisAtacantul venit de la Timișoara și-a confirmat sâmbătă valoarea și a fost unul din așii lui Roli Nagy. Szabi Szekely a fost autorul unui hattrick care-i conferă UTA-ei prima șansă la promovare.
„Am venit să ajut echipa să promoveze. Dacă e să marchez gol sau goluri, oricâte ar fi, sunt și mai bucuros. E meseria mea să mar­chez, pe atacant îl țin golurile. Sebișul e echipă bună, dar noi cred că azi am jucat foarte bine. În afară de goluri am mai avut câteva ocazii foarte bune, chiar îmi felicit toți colegii, au jucat excelent. Mă bucur și cred că vom câștiga și următoarele meciuri. Le vom trata la fel și vom bucura lumea asta minu­nată”, a spus Szekely, ajuns la cota de patru goluri în trei meciuri jucate în tricoul UTA-ei.
Vârful arădenilor a opinat că dife­rența nu s-a făcut neapărat pentru că Naționalul ar fi rămas în inferioritate numerică. „Am mai spus, suntem o echipă prea bună pentru liga asta. După mine, suntem cea mai bună echipă, putem câștiga și în zece oameni un meci”.
Szekely s-a arătat încântat de atmosfera de la meci, una cum nu s-a mai văzut de foarte mult timp în Arad: „Super, îmi era și mie dor să joc la o echipă cu o galerie. Din păcate, la Timișoara sau unde am jucat, nu prea am avut. E superb, le mulțumesc suporterilor, îi rog să fie tot timpul alături de noi. Împreună, nimeni nu ne stă în cale!”

Recomandările redacției