Szabolcs Szekely a debutat cu gol: UTA – Olimpia Satu Mare 2-1 (1-0)

0
217

uta-oli„Alb-roșii” s-au comportat bine și în fața celei de-a treia divizionare secunde pe care au întâlnit-o în ultima săptămână pe terenul din Șiria. După 0-0 cu ACS Poli și 1-1 cu Metalul Reșița, UTA a depășit-o la limită pe Olimpia Satu Mare, care – e adevărat – a prezentat mai multe rezerve la acest meci.
Titular după numai două zile de la semnarea contractului cu arădenii, Szekely a fost foarte activ încă din start. Anca-Trip i-a refuzat golul lui Copil, care a executat bine o lovitură liberă obținută de fostul atacant polist, aceeași soartă având-o și Gheor­ghiță după o acțiune personală pe dreapta. Și Mitrea a intervenit bine la „libera” lui Bujor, iar apoi a fost pe fază la pătrunderea aceluiași fotbalist sătmărean. În minutul 35 a venit și deschiderea tabelei. Burlă a centrat din corner, iar Szabolcs Szekely a înscris cu capul sub transversală, la colțul scurt.
În debutul părții secunde Piț și Copil s-au remarcat cu șuturi bune de la semidistanță. Desprinderea a venit în manieră logică în minutul 62. Silaghi a pătruns în viteză în careu, a pasat în 6 metri, de unde Cotoc, rămas în atac după un corner, a trimis simplu în plasă. Olimpia s-a trezit în ultimele 20 de minute, a echilibrat meciul și a obținut și punctul de onoare. Chiar la ultima fază, Cadăr (marcator și cu Pîncota) a înscris din apropiere după o centrare de pe dreapta
UTA: Mitrea – Ad. Popa (55 Wild), Cotoc, Filaret, Burlă (46 Suslak) – Gheorghiță (46 Dobrean), Copil (65 Leucuța), Chindriș (65 Bulza), Hlistei (46 Piț) – Rus (46 Ousmane), Szekely (46 Silaghi).
Olimpia: Anca – Ciul, Poti, Ioniță, Paul – Donca, Tilinger, Boldea, Selagea – Gulya, Bujor. Au mai jucat:  Bic, Faur, Mureșan, Rus, Cădar, Tamas și Csik jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.