În ciuda problemelor de efectiv, Național Sebiș s-a impus cu 2-0 într-un amical disputat pe teren propriu, contra lui CSO Ștei, echipă din Liga a IV-a Bihor. De menționat ar fi că Szabolcs Szekely a revenit la echipă cu realizări, dar rămânerea să pe malul Crișului Alb e incertă.
Balha a deschis scorul cu un șut de la marginea careului mare, după o deviere bună a lui Szekely la degajarea lungă a portartului Gavriș. Mai apoi, Cornea a avut o acțiune inspirată pe partea stângă, șutul său a fost blocat de portarul oaspeților, iar Szekely a stabilit scorul final cu o execuție din interiorul careului.
„Am încheiat o săptămână de cantonament pe plan local, cu două antrenamente zilnice. Mă bucur că nu am resimțit foarte tare oboseala, după zece minute putea fi 2-0 la ce ocazii au fost. Astăzi, am jucat cu un adversar de liga a patra ce are un mix de jucători experimentați și mai tineri, au stat bine în teren. Am urmărit faza ofensivă, m-au interesat construcțiile și, dacă era 8-0, nu cred că se supăra nimeni. Au fost ratări mari, de singur cu portarul chiar, dar vom îmbunătăți și aceste aspecte, avem nevoie de mai multă luciditate în fața porții. Luăm o pauză până marți, miercuri seara jucăm cu Crișul și apoi pregătim o săptămână meciul din Cupa României. Căutăm în continuare jucători, nu ne grăbim, vrem să ducem ceva bun, nu ne interesează să fim doar la număr”, a declarat după meci Dănut Șomcherechi, antrenorul echipei de pe Crișul Alb.
Pentru Sebiș au evoluat următorii jucători: Moroz – Pop, Forisz, Bărbuț, Cornea – Bandula, Hojda – Susan, Balha, Balha – Szekely. Au mai intrat: Gavriș – Codrea, Deliman.
A fost a patra partidă de verificare pentru sebișeni, care până acum au învins pe CS Ineu și Carani Murani, dar au cedat cu 0-2 în duelul cu Unirea Sântana.

Recomandările redacției