Tabela a înghețat la 40 de grade Celsius: Crișul Chișineu Criș – CS Oșorhei 0-0

0
614

Proaspăta divizionară terță arădeană a oprit la cinci seria succeselor din partidele verii. Deși a avut ocazii importante, prin Alin Mihai, Piț și T. Bodri, Crișul nu a reușit să treacă de prim-divizionara județeană bihoreană, CS Oșorhei.

Așadar, tabela a înghețat la 0-0, deși meciul s-a jucat la aproape 40 de grade Celsius pe malul Crișului Alb. „Rămânem cu un antrenament util și chiar o prestație bunicică în unele momente ale jocului. Am jucat din nou pe o căldură infernală și le-am dat minute tuturor jucătorilor apți. Concluzia ge­ne­rală este că mai avem destul de lucru, în special din punct de vedere tactic. Trebuie să avem răbdare, această echipă cu mulți jucători noi va crește de la săptămână la săptă­mână. Mă bucură revenirea lui Alin Gligor, jucător de grup, cu mare experiență, dar și faptul că nu am luat nici de aceată dată gol”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul celor de la Crișul.

Mucha – Ianc, Al. Pavel, Gligor, Siminic – Gâlcă, Stegaru, T. Bodri – Piț, Modan , Lezeu a fost primul „unsprezece” al „alb-albaștrilor”, pentru ca după pauză să mai intre pe teren: Deliman, L. Bodri, Ciornei, Al. Mihai, Budur, Maghici. Clej și Pirtea sunt accidentați.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.