Taberele și excursiile școlare, sub semnul întrebării

0
578

Mulți elevi arădeni  se întreabă, dacă în acestă vară vor putea merge în tabere sau excursii școlare. Oficialitățile lasă această hotărâre, de organizare a taberelor, la decizia fiecărei școli în parte. ,,Organizarea taberelor școlare și a excursiilor trebuie să fie decizia fiecărei școli, să vadă dacă acolo unde merge, se pot îndeplini condițiile de distanțare”, a declarat secretarul de stat din Educație Sorin Ion. „Încă avem regulile specifice stării de alertă, cu număr maxim de persoane care pot participa la o întrunire în spațiu închis, cum verificăm noi dacă se respectă asta la tabăra de la Costinești?”, a mai spus acesta.

„Recomandarea este ca, în cazul în care s-a întâmpla așa ceva, să se țină în primul rând cont de regulile în vigoare specifice stării de alertă”, a menționat secretarul de stat responsabil cu învățământul preuniversitar.

„Cred că vor fi foarte puține școli care vor risca să organizeze tabere școlare. Nu am primit semnale pe tema taberelor și excursiilor. Cred că am primit o întrebare despre banchet, ori atâta vreme cât este limitată prezența persoanelor pentru interior, cum să dăm binecuvântare pentru banchetul de sfârșit de an, el fiind o cutumă, nu impus prin vreun regulament?”, a încheiat Sorin Ion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.