Tâlhari arestaţi preventiv sunt noii suspecţi în cazul crimei de la Şepreuş

0
390
suspecti
Au apărut noi informaţii în cazul crimei din Sepreuş

Doi tineri, reţinuţi şi arestaţi preventiv pentru tâlhărie calificată, săvârşită în decembrie 2014, sunt suspecţii anchetaţi în cazul crimei de la Şepreuş, din noiembrie 2013.  S-a pus în mişcare cercetarea penală pentru infracţiunea de omor faţă de inculpaţii K.L. şi T.A., momentan ancheta fiind în plină desfăşurare.  Procurorii au redeschis dosarul morţii suspecte de la Şepreuş, unde o femeie de 78 de ani a fost agresată fizic până a decedat.  Ovidiu Liber, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, ne informa atunci că o bătrână de 78 de ani, a fost găsită moartă în casă, în acel moment existând suspiciuni cu privire la cauzele decesului. Surse din cadrul anchetatorilor au precizat că, în urma autopsiei efectuate, s-a constatat că bătrâna a fost lovită în cap, în repetate rânduri, cu un corp contondent.

Aceiaşi tineri cercetaţi pentru crimă, au fost reţinuţi în urmă cu două săptămâni, după ce au tâlhărit o septuagenară din Chişineu-Criş. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu Criş au solicitat Judecătoriei Chişineu Criş la data de 30.12.2014 arestarea preventivă a inculpaţilor K.L. – minor în vârstă de 17 şi  T.A. – major, ambii aflaţi în stare de reţinere, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Chişineu Criş a dispus emiterea unui mandat de arest preventiv pe numele acestora pentru 30 zile.

În noaptea de 28.12.2014, în jurul orei 03.30 – 04.00, K.L. (minor în vârstă de 17 ani) împreună cu T.A. au pătruns, prin escaladarea unui geam, în locuinţa persoanei vătămate Irma Svinyuk în vârsta de 77 ani şi, prin întrebuinţare de violenţe care au necesitat spitalizarea victimei, au tâlharit-o de banii pe care îi deţinea în casă, în speţă suma de 100 de lei. Cercetările sunt efectuate pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care au avut loc deopotrivă crima şi tâlhăria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.