Se pare că nu cu mult timp în urmă, Tamara Buciuceanu Botez a ajuns de urgență la spital. Din nefericire, marea actriță a teatrului și filmului românesc este în aceste momente sub supravegherea doctorilor de la Spitalul Elias din Capitală.

Cu toate acestea, chiar dacă cei de la dcmedical.ro au surprins acest lucru, reprezentanții spitalului au refuzat să dea mai multe informații, încercând într-un fel sau altul să țină întâmplarea cât mai ascunsă de ochii presei.

Informația nu a fost confirmată și nici infirmată de medicii de la unitatea spitalicească, la solicitarea dcmedical.ro. „Nu vă pot nici confirma, nici infirma informația”, a declarat managerul de la Elias, Mugur Ardelean.

Momentan nu se știu mai multe detalii cu privire la sănătatea actriței, dar se speră ca nimic grav să nu se fi întâmplat cu ea.

 

Tamara Buciuceanu s-a născut la 10 august 1929, în Tighina, Regatul României. În prezent este una dintre cele mai apreciate actrițe române de teatru, film și televiziune din generația de aur.

Este una din reprezentantele generației de aur a teatrului românesc. Este supranumită „Doamna comediei românești”, fiind una dintre figurile legendare ale teatrului de comedie. A jucat în peste 25 de filme, personajul său emblematic fiind profesoara Isoscel din seria „Liceenii”. În anul 2009 a împlinit venerabila vârstă de 80 de ani și 57 de ani de cariera impresionantă în teatru și film.

A jucat pe scenele marilor teatre ale capitalei precum: Giulești, Bulandra, Național, Teatrul de comedie și a avut roluri importante în teatru în piese precum „Coana Chirița”, „Romeo și Julieta la început de noiembrie”, „Scaunele”, „Cumetrele”, „Doctor fără voie”, „Nepotul”, „Așteptând la arlechin”, „Domnișoara Nastasia”, „Mamouret” etc.

Recomandările redacției