Tânăr de 16 ani, prins după ce anul trecut a intrat prin efracție într-o casă din Arad

0
494

În urmă cu mai bine de un an, un tânăr adolescent a intrat prin efracție într-o casă din Arad și a încercat să fure mai multe obiecte de valoare. Ei bine, la acel moment, proprietarii imobilului au declarat acest lucru și au așteptat ca autoritățile să-și facă treaba. Cu toate că a trecut mai mult decât se așteptau și făptașul probabil nu se gândea că o să mai fie nevoit să plătească pentru ceea ce a făcut, într-un final, ieri, pe data de 15 iunie 2020, polițiștii l-au găsit.
Este vorba despre polițiștii Biroului de Investigații Criminale care cercetează în acest moment un tânăr bănuit de tentativă de furt calificat. În urma investigațiilor efectuate, la data de 15 iunie a.c., polițiștii au identificat un arădean de 16 ani, care la data de 22 martie 2019, ar reușit să pătrundă într-un imobil de pe raza municipiul. El a escaladat gardul și apoi a forțat un geam al casei, ca într-un final să încerce să sustragă bunuri.
Odată identificat, acesta a fost introdus, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Arad, fiind continuate cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.