Tânăr de 19 ani, electrocutat în timp ce se afla pe un tren din Gara Aradul Nou

0
1860

Dintr-o joacă s-a ajuns la o tragedie. Un tânăr din Arad care doar ce a terminat liceul a mers seara trecută în Gara din Aradul Nou. Până aici, nimic nu părea neobișnuit, doar că, din dorința de a avea parte de ceva mai interesant, acesta s-a urcat pe un tren.
Toată acțiunea s-a petrecut în jurul orei 21, în scurt timp  fiind solicitați polițiștii din cadrul S.J.P.T. Arad și P.P.T.F. Aradu Nou. Aceștia au fost sesizati prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană a fost electrocutată pe un vagon de marfă aflat în stația C.F. Aradu Nou. Era vorba despre un băiat de doar 19 ani, domiciliat în Arad.
Ajunși la fața locului, polițiștii au găsit trupul băiatului lângă vagonul de marfă ce staționa în gară. Din fericire, acesta era în viață, dar prezenta arsuri pe mare parte din suprafața corpului.
Băiatul a fost transportat de urgență la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Mai târziu, pentru că se afla într-o stare foarte gravă, medicii au decis transportarea lui la un spital din Timișoara pentru a avea parte de îngrijirile necesare.
În momentul de față, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul, deocamdată necunoscându-se exact împrejurările. De asemenea a fost întocmit și un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.