Tânăr de doar 19 ani din Șofronea, încarcerat pentru trafic de droguri

0
3161

Arădenii sunt oameni inventivi încă de mici. Chiar de aceea, mulți ajung să își folosească inventivitatea în moduri ilegale, fără să ia în considerare că pot să își petreacă ani grei după gratii. În cursul zilei de ieri, doi arădeni și-au primit sentința de a sta după gratii ani buni pentru că au încercat să păcălească sistemul. Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost nevoiți să pună în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, emise de magistrații Tribunalului Arad.

Primul a fost emis pe numele unui arădean de doar 36 de ani care urmează să stea câțiva ani după gratii pentru că a făcut două lucruri de care autoritățile au aflat și el n-a mai avut cum să scape. 
„Un mandat a fost emis pe numele unui arădean de 36 de ani, care are de executat 4 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și trafic de influență”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.
Al doilea mandat a fost emis pe numele unui tânăr de 19 ani. Acesta, domiciliat în Șofronea, a fost condamnat la pedeapsa cu închisoarea de 3 ani și 7 luni. Se pare că tânărul a fost prins și acuzat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. Din păcate, foarte mulți tineri cad în această ispită a drogurilor, iar conform unui studiu făcut în anul 2017, tineri cu vârste cuprinse între 15 și 34 de ani au contact cel puțin o dată cu drogurile. În cazul tânărului din Șofronea, se pare că acesta nu s-a oprit la consum, dar a continuat cu comercializarea lor, astfel fiind nevoit să își petreacă după gratii ani din tinerețea sa pe care îi putea folosi altfel. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.