Tânăr din Bangladesh cu document fals, depistat într-un tren internațional

0
172

Un cetăţean din Bangladesh a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, folosindu-se de un permis de rezidenţă fals. În noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, s-a prezentat pe sensul de ieşire din ţară, pentru efectuarea formalităților de frontieră, un bărbat care călătorea ca pasager într-un tren internațional pe relaţia Bucureşti Nord – Viena. La controlul specific, bărbatul a prezentat un permis de rezidenţă ce avea însemnele autorităţilor spaniole.

Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. În continuarea cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean Bangladesh, are 30 de ani şi este solicitant de azil în România.

În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit acte de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, se arată într-o informare a Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.