Tânăr din Pecica, arestat pentru trei tipuri de infracțiuni

0
1008

Tânăr și neliniștit, un băiat de doar 21 de ani din Pecica a crezut că i-a venit o idee strălucită. Astfel, timp de o săptămână a considerat că poate să inducă poliția în eroare. Acesta s-a plimbat prin tot orașul și a început să fure plăcuțele de înmatriculare de la mai multe mașini.

După ce a făcut asta, a început să fie bănuit de mai multe persoane, inclusiv de polițiști care l-au și reținut pentru 24 de ore. Pentru că planul său nu era unul atât de simplu, tânărul a început să monteze plăcuțele furate pe propiul autoturism. După ce le monta, acesta mergea în benzinării și alimenta fără să mai plătească.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. În urma investigațiilor efectuate de polițiști a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Pecica, care, în perioada 23 august – 1 septembrie a.c. ar fi sustras mai multe plăcuțe de înmatriculare de pe autoturisme parcate în municipiu. Ulterior, ar fi montat numerele de înmatriculare pe un alt autoturism, cu care s-ar fi deplasat în stații peco de pe raza municipiului și localității Pecica, alimentând autoturismul fără să plătească contravaloarea combustibilului“, au declarat reprezentanții IPJ Arad.

Deci, după ce a fost prins, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad pentru mai multe infracțiuni și anume: două infracțiuni de furt, trei infracțiuni de furt calificat și conducerea unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Tânărul urmează să ajungă în fața magistraților Judecătoriei Arad, în cursul zilei de astăzi, cu propunere de arestare preventivă, fiind continuată documentarea întregii activități infracționale.

Din nefericire pentru el, după ce se va prezenta în fața magistraților nu va mai avea nici o șansă de scăpare, acesta urmând să fie condamnat la închisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.