Tinerii adolescenți devin tot mai nerăbdători când vine vorba de urcatul la volan și condusul în voie. Din păcate, mulți devin atât de nerăbdători încât uită că nu au vârsta necesară ca să poată conduce, n-au dat nici un examen și asta duce la inexistența permisului de conducere.
Așa s-a întâmplat și în seara zilei de ieri când, un tânăr poate prea aventurier s-a urcat la volanul unei mașini și a început să facă ture pe străzile din localitatea Covăsânț.
Cursa tânărului de doar 16 ani s-a terminat însă brusc, atunci când a reușit să se intersecteze cu un echipaj de poliție. Astfel, polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au depistat, în trafic, un tânăr de 16 ani, din Bocsig, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localității Covăsânț, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Pentru că n-a mai putut aștepta și a vrut să se distreze chiar dacă nu avea nici un drept să o facă în felul acesta, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere.

Recomandările redacției