Tânără sechestrată și violată într-o garsonieră din Arad

0
453

O bestie cu chip de om a sechestrat și violat o femeie într-o garsonieră din cartierul Aurel Vlaicu. Astfel, polițiștii Secției 1 Vlaicu au reținut un bărbat bănuit de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată. Acesta a fost identificat de polițiști în mai puțin de 24 de ore de la sesizare.

Marți, o femeie de 32 de ani a sesizat polițiștii Secției 1 Vlaicu despre faptul că, în noaptea de 21/22 septembrie a.c., a fost ținută cu forța într-o garsonieră de pe raza municipiului și obligată să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat căruia îi știa doar porecla.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în mai puțin de 24 de ore de la sesizare a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptelor, în persoana unui bărbat de 50 de ani, din Vladimirescu care locuiește fără forme legale pe raza muncipiului. Femeia s-ar fi deplasat la apartamentul în care locuia bărbatul pentru a-i face curățenie, iar bărbatul ar fi sechestrat-o și obligând-o să întrețină raporturi sexuale cu acesta. În momentul când ar fi părăsit locuința, bărbatul ar fi lovit-o cu pumnul și i-ar fi luat telefonul mobil.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și tâlhărie calificată, fiind prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Pe numele celui în cauză, magistrații Judecătoriei Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.