Tânărul care a furat dintr-o locuință și l-a bătut pe proprietar, cercetat pentru tâlhărie calificată

0
468

Noi detalii au apărut în cazul tânărului de 21 de ani care a pătruns într-o locuință pentru a fura, însă a fost surprins de proprietar, pe care l-a lovit cu pumnii. Procurorii au stabilit că prietena sa i-a solicitat acestuia să meargă să fure. 

Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş, în data de 25.09.2019, au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş arestarea preventivă a acestuia, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Judecătoria Chişineu-Criş a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat că în noaptea de 22/23 septembrie, în intervalul orar 01:00 – 02:00, S.A., la solicitarea prietenei sale, a pătruns într-un imobil din oraşul Sântana, respectiv în camera în care dormea persoana vătămată, cu intenţia de a-i sustrage acesteia bunuri. Inculpatul a luat de pe pat un portofel în care se găseau actul de identitate, un card bancar şi banii persoanei vătămate, a sustras banii, iar când a vrut să pună portofelul la loc, proprietarul s-a trezit şi l-a observat. Pentru a-şi asigura păstrarea sumei de bani sustrase (70 de lei), inculpatul a  lovit victima cu pumnii în faţă, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 14 – 16 zile de îngrijiri medicale, conform constatărilor medico-legale preliminare.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.