În cursul zilei de ieri, după ce șapte persoane au făcut scandal pe o strada din Aradul Nou, unul dintre cei implicați a recurs la gestul extrem. Acesta a scos arma și a început să tragă, nimerind doar caroseria unei mașini aflate în apropiere, nereușind astfel să rănească pe cineva. 
„Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii de ordine publică din municipiu au fost solicitați prin SNUAU 112 să se deplaseze la un imobil de pe raza municipiului, întrucât s-ar fi tras mai multe focuri de armă. A fost solicitată echipa operativă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, care au constat că a izbucnit un conflict spontan între trei arădeni de 20, 30 și 39 de ani și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 52 de ani, din județul Timiș și județul Arad. Unul dintre participanți, de 22 de ani, din Arad ar fi executat mai multe focuri de armă, unul din proiectile lovind portiera unui autoturism parcat, proprietatea unuia dintre participanții la scandal”, a transmis Claudia Iuga, Purtător de Cuvânt IPJ Arad, în cursul zilei de ieri. 

Așadar, în urma cercetărilor efectuate ieri, tânărul de 22 de ani care a efectuat focul de armă, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. De asemena, în cauză se efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor, competența de cercetare fiind declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Recomandările redacției