Dosarul de tentativă de omor care îl vizează pe tânărul din Secusigiu care a bătut crunt un bărbat din aceeași comună, a fost înregistrat pe rolul Tribunalului Arad în data de 29 noiembrie a.c.. În aceste momente, dosarul este în fază de cameră preliminară, stadiu procesual în care este verificată legalitatea administrării probelor. De menționat este faptul că în aceste momente, inculpatul A.C. este în arest preventiv.

Amintim că un nou caz de violență extremă a ajuns în atenția autorităților. Este vorba despre un caz care, timp de o săptămână, a rămas cu autor necunoscut, însă anchetatorii i-au dat de capăt, reușind să-l aresteze pe făptaș.

Totul s-a petrecut la începutul lunii octombrie, la Secusugiu. Un tânăr de 29 de ani, în urma unui conflict izbucnit pe fondul unor neînțelegeri, l-a lovit pe un alt bărbat, de aproximativ 40 de ani, cu o cheie mecanică în cap, iar ulterior l-a abandonat, fără să-i pese dacă victima sa mai trăiește sau moare.

Spre norocul acestuia, bărbatul a fost găsit în jurul orei 19.30, la aproximativ trei ore de la agresiune, de către localnici din comună. Se pare că agresorul ar fi din Munar, sat care aparține de comuna Secusigiu. Bărbatul lovit a ajuns în stare gravă la spitalul din Timișoara, unde a fost internat la secția de ATI a spitalului.

Recomandările redacției