Tânărul de 29 de ani care l-a bătut crunt pe bărbatul din Secusigiu și apoi l-a abandonat, a solicitat arestul la domiciliu, după ce a ajuns în spatele gratiilor. Victima sa este în comă, internat la Secția de Terapie Intensivă a spitalului din Timișoara.

În baza art. 226 raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Cherechean Alexandru Cristian, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.10.2019 şi până la data de 06.11.2019. Respinge cererea formulată de inculpat prin apărător, de luarea măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare”, se arată în soluția Tribunalului Arad. Astfel, tânărul poate să conteste decizia Tribunalului Arad, de a-l aresta, la o instanță superioară și anume, Curtea de Apel Timișoara.

Amintim că un nou caz de violență extremă a ajuns în atenția autorităților. Este vorba despre un caz care, timp de o săptămână, a rămas cu autor necunoscut, însă anchetatorii i-au dat de capăt, reușind marți după-masă să-l aresteze pe făptaș.

Totul s-a petrecut marți, în urmă cu o săptămână, la Secusugiu. Un tânăr de 29 de ani, în urma unui conflict izbucnit pe fondul unor neînțelegeri, l-a lovit pe un alt bărbat, de aproximativ 40 de ani, cu o cheie mecanică în cap, iar ulterior l-a abandonat, fără să-i pese dacă victima sa mai trăiește sau moare.

Spre norocul acestuia, bărbatul a fost găsit în jurul orei 19.30, la aproximativ trei ore de la agresiune, de către localnici din comună. Se pare că agresorul ar fi din Munar, sat care aparține de comuna Secusigiu. Bărbatul lovit a ajuns în stare gravă la spitalul din Timișoara, iar în aceste momente se zbate între viață și moarte, la secția de ATI a spitalului, acesta fiind în comă.

Recomandările redacției