Tânărul care și-a ucis mama, arestat preventiv pentru 30 de zile

0
430

Ieri, 15 ianuarie, un tânăr de 26 de ani din Seleuș a avut o criză de nervi, acesta reacționând atât de violent încât și-a lăsat mama fără suflare. 

(…) este vorba despre o crimă care a avut loc astăzi, în jurul orei 14.00. După cum scriam și mai devreme, crima a avut loc între doi membrii ai familiei. Așadar, G. I., domiciliat în Seleuș, pe fondul unor discuții cu mama lui, G. M., acesta a izbucnit și, din cauza nervilor, el a sărit la gâtul femeii. Tânărul în vârstă de 26 de ani a ștrangulat-o cu mâinile pe femeie de 45 de ani până aceasta a decedat. Acesta urmează să fie judecat pentru fapta sa și se va alege cu o pedeapsă ce constă în închisoare de la 10 la 25 de ani„, scriam ieri pe site-ul nostru. 

Astăzi însă bărbatul a ajuns în fața magistraților Tribunalului Arad care au decis că, pentru moment, acesta va fi arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Pe lângă asta, din unele informații se știe și faptul că iubita acestuia a fost la baza conflictului dintre el și mama lui. Victima nu ar fi fost de acord cu relația lui și acesta ar fi fost motivul de la care ar fi izbucnit cearta. De asemenea, vecinii îi iau apărarea tânărului spunând că traiul pe care l-a dus și problemele care au fost în familia acestuia l-ar fi dat pe acesta peste cap și l-au făcut să aibă un comportament atât de agresiv. Totuși, bărbatul a fost reținut și urmează să plătească pentru omorul săvârșit asupra unui membru al familiei. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.