În urmă cu câteva zile, mai exact joi, 5 septembrie, spiritul aventurier al unui tânăr a reușit să-i lase urme uriașe. Băiatul în vârstă de doar 19 ani s-a urcat pe un tren marfar din Gara Aradul Nou și a sfârșit electrocutat. Mii de volți „au trecut“ prin trupul acestuia. Băiatul, ca printr-o minune, a reușit să supraviețuiască, însă ceea ce urmează pentru el este mult chin.

Din nefericire, în urma tragediei, David Mihiț a suferit arsuri de gradul IV pe 60% din suprafața corpului (cap, gât, piept, spate) și cu fractură de coloana în urma căzăturii de pe tren.

Acum, foștii colegi de clasă, împreună cu familia băiatului încearcă să facă tot ce le stă în putință ca să-i ofere încă o șansă la o viață normală.

Astfel, internat în stare gravă într-un spital din Timișoara, David are nevoie de bani ca să reușească să rămână sub supravegherea medicilor și ca să i se ofere cele mai bune condiții pentru a se putea reface.

S-au deschis două conturi în care, cei care doresc, pot să transfere orice sumă de bani, banii fiind folosiți pentru tot ceea ce are nevoie David în aceste momente.

Conturile bancare au fost deschise pe numele mamei, Daniela Mihiț.

CONT LEI:

RO93INGB0000999904360939

CONT EURO:

RO56INGB0000999909525012, ING Bank

swift code: INGBROBU

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției